Heipä hei ja hyvää ystävänpäivää kaikille! Se on 14.2. ja kello näyttää 00:07.

Tulin vähän aikaa sitten elokuvista ja päätin vielä istahtaa tähän koneen äärelle kirjoittamaan kuulumisia... Viime viikolla maanantaina kun tuli tieto Xtran loppumisesta kuntosalillani niin vähän hirvitti, että mitenkäs tästä jatketaan, mutta viikko meni loistavasti ja sain kiloja alas ja alan taas lähestyä tuota maagista -37,7 lukua, johon jo pääsin ennen kuin lipsuminen alkoi.

Viikolla sain liikuntasuorituksiakin kaikkina muina päivinä paitsi perjantaina ja lauantaina. Mutta hyvähän se on muistaa nuo lepopäivätkin vaikka aina välillä tuleekin olo, että voihan laiskuus kun en ole liikkunut. Tässä listausta viikon liikkumisista:
ma: zumba 1 h
ti: bodypump 1 h
ke: salitreeni n 40 min
to: sauvalenkki ulkona 1 h 15 min
pe: -
la: -
su: salitreeni 45 min

Tulevana viikkona hankaluutta tuo miehen iltavuoro niin en varmaankaan voi joka ilta salille/yms lähteä. Mutta kyllähän 11 v tytär jo pärjää ja toisaalta nauttiikin kun saa olla omineen kavereiden kanssa kotosalla... Mutta katsotaan kuinka paljon omatunto antaa myöten liikkua...

Syömisten suhteenkin viikko meni todella hyvin vaikka tuli käytyä taasen pari kertaa elokuvissakin. Opettelen jälleen siihen, että ei tarvi olla järjetöntä karkkisäkkiä ja isointa popparia aina siellä syötävänä... Viikonloppu pelotti, mutta sekin meni ok. Lauantaina söin kyllä todella hyvin, mutta tänään sitten kävinkin paikallisessa burger paikassa, jossa olikin taivaallisen hyvä ruoka. Mutta sielläkin tilasin pienimmän hampparin mikä listalta löytyi enkä ottanut ranskalaisia ollenkaan.  Burgerin päälle sitten vielä leffaeväät, mutta ei karannut ihan mässäilyksi niidenkään suhteen. Pienellä jännityksellä nousin äsken vaa'alle, mutta yllätyksekseni huomasin, että ei ihan kamalia lukemia näyttänytkään Ja nyt kun tästä arki pyörähtää käyntiin niin ei aikaakaan kun ollaan jo taas menossa alaspäin vauhdilla...

Aurinko paistoi viikonloppuna niin kauniisti, että alkoi jo haaveissa näkyä ihanat liikkumiset kauniissa kevätsäässä kunhan näistä pakkasista ensin päästään. On se vaan ihme kuinka tuo aurinko lisää positiivista energiaa minussa. Jotenkin tuntuu, että herään ainan uuteen nousuun näin keväisin ja elän vuoden parasta aikaa (tai ehkä kesä menee vielä keväänkin edelle...) Ja positiivinen ajattelu on nyt sitä mitä minä tarvitsen!!!

Eli edelleen itseeni luottaen kohti uutta viikkoa.

Ja vielä kertaalleen kaikille HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ